Förläggning

Sovsäck och luftmadrass medtages (90cm maxbredd). Minst en ledare skall bo tillsammans med laget i varje rum. Gästande förening är ekonomiskt ansvarig för eventuella skador förorsakade av medlemmarna.

OBS! Brandmyndigheterna i Hudiksvall har av brandskyddsskäl mycket strikta regler för hur många personer som får bo i ett rum.

Var därför noga med att i förväg kontakta Hudik Cup om ni vill utöka antalet deltagare i ett lag. Vi kan inte garantera att efteranmälda deltagare får plats i lagets förläggning men vi gör givetvis vårt bästa för att lösa det. Vi har dock ingen möjlighet att överskrida det antal personer/rum som brandskyddsmyndigheten beslutat.

Regler för förlagda lag
Gå igenom lagkassen och läs all info som finns i den. Kontrollera att rätt antal deltagarband finns. Om något inte stämmer, kontakta tävlingsexpeditionen. (Förläggningsvärd kan inte korrigera/ta betalt/återbetala etc.).

Kolla speltiderna och planera måltider och resande så ni är i god tid till matcherna.

Förläggningen ska vara tyst kl. 23:00.

Incheckning sker tidigast kl. 15:00 på ankomstdag.

Utcheckning senast kl. 15:00 avresedagen.

Varje lag skall grovstäda och åter möblera förläggningen till samma skick som när ni kom, knäpp kort på rummet så att ni kan se hur det såg ut när ni kom. Städningen skall godkännas av förläggningsvärd på skolan. Lag som inte får sin sovsal besiktigad innan avfärd eller som ej städar ur den drabbas av en städavgift.

Varje lag ansvarar för att inget material förstörs eller försvinner från förläggningen. Meddela eventuell åverkan omedelbart till förläggningsvärden på skolan.

Det är förbjudet att använda datorer, projektorer, TV/ video eller annan elektronisk utrustning som finns i klassrummen. Trasig utrustning debiteras.

Ingen alkohol får förekomma på förläggningarna.
Det råder förbud mot nötter i alla dess former i skolsalar, matsal, hallar osv.

Frukost serveras på/vid respektive förläggning. Luncher och middagar serveras på Bromangymnasiet och på Östra Skolan (endast boende på Skolbyn och Östra Skolan). Deltagarbanden ska vara med till alla måltider annars riskerar man att bli utan mat. Deltagarbanden det är enda sättet för serveringen att veta vilka som betalt för mat.

Kiosk med godis, kaffe, dricka, frukt, toast etc. finns på alla förläggningar.

Beställning av transport från förläggning till tågstationen på hemresedagen meddelas i god tid före hemfärd till transportexpeditionen. Transporter till spelplaner och förläggningar sker i första hand med cupens busslinje, alt egna fordon (dock svårt med p-platser vid t ex Ullsätter). Vid akuta transporter för att spelschemat ska kunna följas, ring transportexpeditionen.

Kolla noga var nödutgångar finns på förläggningarna. Ledare ansvarar för utrymning och kontroll av sina lag vid ev. brandlarm. Kostnad för räddningstjänstens utryckning i samband med utlöst brandlarm (falskt) kommer att belasta ansvarigt lag/förening (ca 6000 kr).

Tävlingsexpedition finns på Glysisvallen från fredag kl.14:00.
Transportexpedition finns på Bromangymnasiet från fredag kl.14:00.

Medresenärer

Husvagnscamping
För medföljare erbjuder vi plats på vår husvagnscamping på Glysisvallen med tillgång till el, dusch och toalett. Kostnad 400 kronor/natt som betalas vid ankomst.
Bokning sker via mail: husvagn@hudikcup.se
För övrig övernattning hänvisar vi till vår turistinformation VisitGladaHudik som kan nås på telefon 0650 – 191 00 eller info@visitgladahudik.se

.

Viktiga datum

1 november
Anmälan öppnas

31 maj
Sista anmälningsdag samt betalning av anmälningsavgift, preliminär bokning av cupband och måltidskort.

15 juli
Sista dag för betalning av deltagaravgift/cupband och beställning av specialkost.

1 augusti
Sista dagen för återbetalning av beställda cupband.

9 augusti
Sista dag för att registrera laguppställningar

Spelprogram läggs ut på vår hemsida senast v.32.
Förläggningsinformation läggs ut på vår hemsida senast v.32.
Om vi erhåller Er anmälan men inte anmälningsavgiften, förbehåller vi oss rätten att ersätta Er med annat lag. Anmälan är bindande. Antalet lag är maximerat.

.

FAQ

På den här sidan hittar du de vanligaste frågorna vi får, samt svaren. Om din fråga inte besvaras här går det bra att maila oss via: info@hudikcup.se med din fråga.

När är spelschemat klart?

Matchprogrammet presenteras senast under v.32 på vår hemsida

När får vi veta vilken skola vi ska bo på?

Placeringen av lag på skolor sker efter att spelschemat spikats för att få boendet så nära spelområden som möjligt. Vilken skola ert lag ska bo på presenteras i samband med att spelschemat publiceras.

Hur lägger vi till en deltagare eller tar bort en deltagare?

Ledaren som har fått inloggningsuppgifter kan logga in via hemsidan och där lägga till eller ta bort antalet deltagare.

Hur tar vi oss till olika spelområden under cupen?

Transporterna sker med vår interna busslinje som ser till att Ni på ett snabbt och bekvämt sätt kommer till spelplaner och utspisning.

Var äter vi?

Frukost serveras på den skola man bor, lunch och middag serveras på Bromangymnasiet. Boende på Östra skolan samt Skolbyn äter på Östra skolan fredag, lördag och söndag
Öppettider är för Frukost: 07.00 – 09.00, Lunch: 11.00 – 14.00 och Middag: 17.00 – 20.00.
Menyn är anpassad efter ungdomar och kommer presenteras på hemsidan. Ingen maträtt innehåller fläskkött. För deltagare som behöver specialkost ska detta anmälas senast den 15 juli på er lagsida.

Extra måltidsbiljett kostar 85 kr per person och måltid, ni kan lägga till antal biljetter i er Laganmälan eller köpa måltidsbiljett på tävlingsexpeditionen under cupen.

Vilka är avgifterna?

Anmälningsavgift: 3000kr Eget boende
Anmälningsavgift: 1800kr Boende på skola

Deltagaravgiften på 895kr omfattar:
Cupband
Boende på skola
Mat: Fredag-middag Lördag- frukost, lunch, middag Söndag-frukost, lunch
Transporter med cupbussarna/transportservice
Hudik Cup gympapåse

Vilka datum gäller för avgifterna?

31/5 är sista anmälningsdagen, och är det datum som gäller som sista betalningsdag för anmälningsavgiften. Anmälan är preliminär fram till dess att anmälningsavgiften är betald.

15/7 gäller som sista betaldag för deltagaravgifterna