På grund av rådande läge med corona (covid-19) så kommer Hudik Cup 2020 flyttas till 14 – 16 augusti.

Efter dialog med Smittskydd Gävleborg så har Strands IF fotboll beslutat att Hudik Cup inte kan genomföras i juni som planerat. Cupen kommer därför att flyttas till 14 – 16 augusti. Vi har valt detta datum utifrån att vi vill skjuta på cupen så långt det går i förhoppning om att restriktioner kommer lätta men ändå hålla oss till ett genomförande innan skolterminen kommer igång.

Nytt sista datum för betaldag av anmälningsavgift är 31 maj.

Nytt sista datum för betaldag av deltagaravgift är 15 juli.

Lag som betalt anmälningsavgift ses som anmälda till cupen.
Kan laget inte det nya datumet ska avanmälan och kontouppgifter för återbetalning anges innan 31 maj. Vet ni tidigare att ni inte kommer kunna delta så är vi tacksamma om ni hör av er så fort som möjligt.

Vid händelse av att cupen inte kan genomföras i augusti så kommer tidigare beslut om återbetalning av avgifter gälla.

 

 

Leave a Reply