HUDIK CUP 2021 STÄLLS IN

Hudik Cup-organisationen har tyvärr beslutat att ställa in Hudik Cup 2021. Efter samråd med Smittskydd Gävleborg och Hudiksvalls Kommun så måste vi inse att rådande pandemi och restriktionerna som följer med den gör det omöjligt att genomföra cupen.


”Det är med en enorm besvikelse som vi behöver fatta detta beslut på nytt. Vi har verkligen försökt att hitta alternativa lösningar men rådande restriktioner gör det svårt att genomföra cupen i den utformning vi vill. Vi behöver ta vårt samhällsansvar och våra deltagares hälsa alltid kommer i första hand” säger Hudik Cup koordinator Fredrik Sundfors.


Alla lag som har betalat in avgifter har möjlighet att låta dessa ligga kvar till nästa år och på så sätt redan nu säkra en plats i Hudik Cup 2022, i annat fall återbetalas alla avgifter.


Vi hälsar er varmt välkomna tillbaka till Glada Hudik och Hudik Cup17-19 juni 2022.

Fredrik Sundfors 070-64 65 633

Hudik Cup koordinator

Visa spelschema & resultat Hitta hit

Hudik Cup startades år 1979 och vid den första upplagan gjorde 11 lag upp om pokalerna. Idag är Hudik Cup en av Sveriges största helgturneringar med närmare 5000 deltagare.

Det spelas över 750 matcher från fredag fram till klockan passerat 18 på söndag eftermiddag, matcher som fördelas på 25 planer i och runt om Hudiksvall.

Förläggningen sker på olika skolor, där våra skolvärdar finns tillgängliga dygnet runt för att hjälpa er tillrätta.

Transporterna sker med vår interna busslinje som ser till att ni på ett snabbt och bekvämt sätt kommer till spelplaner och utspisning. Som komplement finns vår egen transportservice.

Spelas enligt Svenska Fotbollförbundets tävlingsbestämmelser

Det är med stor glädje vi hälsar spelare och ledare välkomna till Hudiksvall. Vår förhoppning är att vi tillsammans skall skapa en spännande och lärorik turnering.

Schema & Resultat

Här kan du hitta hela turneringens spelschema och alla resultat

0
Spelade matcher
av 629
0
Gjorda mål
Skriv helt enkelt vad du letar efter. Det kan vara ett lag (Strands IF Pojkar 10), en spelplats (Björkberg A), en grupp (P11 Grupp A) eller en klass (Pojkar 12)

Vanliga frågor


Klicka här

Lilla Hudik Cup


Läs mer här

Anmälda lag

Är du intresserad av vilka lag som anmält sig?

0
Anmälda lag

Domare

Hjälp oss genom att vara domare under turneringen!

Hitta domarmatcher

Följ dina favoriter

Ladda ner vår app till din telefon så hjälper vi dig hålla reda på allt under turneringen!

App Store Ladda ner från App Store Google Play Ladda ner från Google Play